Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

«Κανείς Απών»! Συγκλονιστικό βίντεο για τον Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο που «έπεσε» εν ώρα καθήκοντος

 Μπαλταδώρος

Ένας ακόμα ήρωας της Πολεμικής Αεροπορίας...

Στις 12 Απριλίου συμπληρώνονται 3 χρόνια από την ημέρα που το Mirage 2000-5 του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου έπεσε ανοιχτά της Σκύρου επιστρέφοντας από αναχαίτιση τουρκικών μαχητικών. Ένας ακόμα ήρωας της Πολεμικής Αεροπορίας


Ο πιλότος από το Μορφοβούνι Καρδίτσας ήταν πατέρας δύο παιδιών. Το βίντεο (στο οποίο υπάρχουν πλάνα από αερομαχία στην οποία συμμετείχε) δημιουργήθηκε από φίλους του, όπως αναφέρει το LamiaReport, οι οποίοι στέλνουν μήνυμα: «Κανείς Απών… Άλλοι στη γη, άλλοι στον ουρανό! Ο Γιώργος δεν θα πεθάνει ποτέ όσο τον θυμόμαστε και τον θυμόμαστε».

Προ ημερών στην είσοδο του Μορφοβονίου τοποθετήθηκε ένα Mirage προς τιμήν του Γιώργου Μπαλταδώρου, ενώ αργότερα θα τοποθετηθεί και η προτομή του που ήδη φιλοτεχνείται.


Το βίντεο επιμελήθηκε ο Ηλίας Κλέτσας της alphafilmworks / aviationfilms.net και όπως αναφέρεται, «τα γυρίσματα έγιναν κάπου στο Νομό Φθιώτιδας και στο Νομό Καρδίτσας στο Μορφοβούνι Λίμνης Πλαστήρα. Οι δημιουργοί του βίντεο θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όσους ανιδιοτελώς συμμετείχαν στα γυρίσματα και ειδικά τον μικρό Απόστολο, καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης Πλαστήρα για την πολύτιμη βοήθεια».

 


https://www.newsbreak.gr/ellada/193712/sygklonistiko-vinteo-sminago-giorgo-mpaltadoro/

Αυτή είναι η ιστορία του πατέρα μου: Πώς γλίτωσε τον εξισλαμισμό κατά τη Γενοκτονία των Ποντίων

  Ο Κώστας Χατζηιωαννίδης από την Πάτρα έχει κοντά 20 χρόνια που έχασε τον πατέρα του. Έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, ενάντια σε όλες τις...